Munkevænget IF i Kolding fjerner store mængder henkastet affald på Vejlevej

Solen stod højt på himlen en tirsdag eftermiddag i maj 2018, da 17 unge foldbolddrenge gik fra McDonald’s på Vejlevej mod Kolding Storcenter langs den trafikkerede Vejlevej og samlede henkastet affald op.

”Pengene går til et nyt fodboldspillesæt, som drengene har efterspurgt i lang tid. Mange var overraskede over, hvor meget affald der lå langs vejen, og det har fået dem til at tænke sig ekstra meget om næste gang de overvejer at smide skrald i naturen. Udover det, var der mange forbipasserende på gåben og cykel, som roste drengene for deres indsats. Det er primært den ældre generation der er tale om. ” fortæller fodboldtræner Ermin Sehovic

Det blev til 8 fulde sække med henkastet affald langs Vejlevej. Drengene har haft de samme spillertrøjer i 4-5 år og får igennem deres indsats tirsdag eftermiddag mulighed for at få nye spillesæt.