Næsby Bylaug støvsuger landevejene i Næsby for affald

Vores indsamlingsdag den 13. maj 2018 blev til en hel uge med affaldsindsamling. Hele aldersspektret var repræsenteret og inkluderede også 2 børn, som fik en stille delrute med deres mor. Vi samlede henkastet affald af ca. 8,6 km i begge retninger. Det blev til ca. 18 kg affald, heraf godt 4 kg glas, plast og metal.

Adskilt var affaldet:

Ca. 42 dåser (mere eller mindre fladtrykte, hvoraf 2/3 dele var øldåser, 1/3 sodavandsdåser, 8 var med pant (som er afleveret i vores lokale Fakta og til støtte til hjemløse – Hus Forbi) og 8 yderligere med pant hvis de ellers ikke var så ødelagte.

28 cigaretpakker

Rigtig mange cigaretskod

8 små snapse/Underbergflasker

Glasskår svarende til 1,5 vinflaske,

En ødelagt vejrefleks.

En hjulkapsel som er afleveret til direkte genbrug i PlusButikken på Ydernæs i Næstved

Vi sluttede af med fælles grillaften (betalt af sponsormidler) i fantastisk solrigt vejr. Resten af sponsorbeløbet skal nok bruges til forbedringer på legepladsen eller Næshuset.