Adoption og Samfund Ungdom tager forskellen med

Adoption og Samfund Ungdom (ASU) er en samfundsgodtgørende forening for unge adopterede i Danmark fra 15 år og op. Foreningen er for alle adopterede, uanset afgiverland, og er den eneste af sin slags i Danmark. I foreningen afholdes der events og arrangementer, som er særligt målrettet adopterede unge. Med anerkendelsen af at alle medlemmer har haft en forskellig opvækst med forskellig med- og modgang, fokuseres der i foreningen på at skabe et stærkt fællesskab, hvor alle bliver set og hørt.

Foreningen har brug for penge til, at medlemmerne kan komme til adoptionskongres på Island senere i år.  Derfor gav det god mening for foreningen at tjene penge med Ren Natur.  

Den 1. juni begav engagerede medlemmer fra bestyrelsen sig således ud ruten omkring Kongevejen i Fredensborg for at samle affald.

De fandt:

  • Cigaretpakker
  • Cigaretskod
  • Dåser
  • Plastikaffald

Under indsamlingen mødte foreningen nogle lokale, som sagde, at den nærliggende skole lige havde samlet affald, så området blev denne dag gået i sømmene for småt affald.

Foreningen har et stærkt fællesskab med en familiefølelse, som blev taget med ud på affaldsindsamlingen. De hyggede sig og gjorde samtidigt en forskel for naturen.

Vil du læse mere om Adoption og Samfund Ungdom, kan du klikke her: https://www.as-ungdom.dk