Præstøløberne styrker fællesskabet i al slags vejr

Indsatsen blev gentaget i et meget venligere vejr 4 dage senere, og her lykkedes det medlemmerne at gå ruten på Rone Klint. Der var kun lidt affald på ruten. Det som var, var cigaretskod og plast. Ikke desto mindre hyggede deltagerne sig utrolig meget.  Intention og engagement var højt sat den 6. juni, da 16 medlemmer af løbeklubben Præstøløberne havde medbragt lækker mad og sat telte op i anledningen af affaldsindsamlingen med Ren Natur. Imidlertid havde vejrguderne helt andre planer, og med en koncentreret mængde tordenvejr og blæst, blev medlemmerne nødt til at pakke det hele sammen og spise hjemme.

Præstøberne er en forening, hvor medlemmer samles om kærligheden ved at løbe. Fællesskabet og den sociale glæde trives rigtig godt i foreningen, hvor medlemmerne sammen tager til løb flere gangen om året. Foreningen danner nogle særlige rammer, hvori medlemmerne kan følges ad, når de løber sammen eller konkurrerer mod andre hold, hvis der er stafet. Dette går hånd i hånd med en foreningskultur, som gør, at folk føler sig velkomne og inviteret.

Sponsormidlerne skal gå til at finansiere løb, – Næstved Stafetten d. 26/6, som er afslutningen på Præstøløbernes Begynderløb, og Christianhavner milen i august. Begge løb er sociale løb, hvor der er fælles spisning efterfølgende.

Læs mere her: http://praestoloberne.dk/