Næstved Sportsdykkerklub gør det igen! Storslået affaldsfangst i Næstved Havn

Lørdag den 22. juni var en helt speciel dag i Næstved Havn. Her hev 6 dykkere og 12 stærke ”landkrabber,” med hjælp af klubbens båd, nemlig enorme mængder affald op af vandet.

Nemlig:

4 indkøbsvogne
1 scooter
2 bildæk
13 cykler
9 kegler
5 kg diverse metal
Fiskenet
1 bundt u-omdelte reklamer
4 rotter
1 ål
1 løbehjul
2 kontorstole

14 dåser og flasker med pant

24 dåser og flasker uden pant

Det er ikke kun mængderne af affald, som Næstved Sportsdykkerklub har fjernet fra havnen, der er imponerende. Foreningen har nemlig et særligt engagement og fællesskab medlemmer og familie imellem. For i klubben er der plads til, at alle kan bidrage og være med, store som små og unge som gamle. Der er ingen opgaver, der er for store eller for små, og med afsæt i kærligheden til vand og dykning bliver venskaber, sammenhold, dykkerture og samarbejde til.

Særligt i dag, hvor ensomhed er et samfundsproblem, og mange lider af ikke at have nogen ”at følges med om noget,” er en forening som denne direkte sundhedsfremmende. For at følges ad i at lære og praktisere en færdighed som eksempelvis dykning betyder også, at du deler dit liv med andre på en anden måde end med din familie og venner. Det giver nemlig livsglæde og livskvalitet at være en del af en gruppe og et fællesskab, hvor mulden er gødet til at skabe gode minder sammen.

Det er det, som gør, at en forening som denne spiller så vigtig en rolle i det lokalområde, den er en del af. Vil du læse mere om Næstved Sportsdykkerklub, så se her: http://www.naestved-sportsdykkerklub.dk/forside