Et ansvarligt forhold til skrald og glæden ved at forandre sammen

Det grønne område omkring Genbrugsstationen Eskelund i Aarhus blev d. 2/6 renset for affald af dedikerede skraldesamlere fra Waste Hunt.

’Vi havde en dejlig dag med super engagement og skønt vejr. Mange var ude at cykle, stå på rulle skøjter og løbe, og de gav os tommel op og heppede på os hele dagen. Super fedt! Biler dyttede og gav os tommel op også’, fortæller deltagerne.

De fyldte affaldssækkene med bl.a.:

  • Flamingo
  • Blød plastik
  • Hård plastik
  • Cigaretpakker
  • Cigaretskodder
  • 13 flasker og dåser med pant
  • 4 flasker og dåser uden pant

Waste Hunt arbejder for en verden uden skrald. De organiserer månedlige affaldsindsamlinger i Aarhus området. Waste Hunt arbejder for at danne nye normer omkring skrald, så både forbrugere og virksomheder bliver mere opmærksomme på at håndtere skrald på en ansvarlig måde.

Waste Hunt synes at det bedste ved deres forening er sammenholdet, og den glæde folk oplever ved at vende frustrationerne over mængden af skrald i vores natur, til noget positivt; at vi kan være med til at gøre noget ved det, sammen.

Sponsorpengene skal bruges til at anskaffe endnu bedre udstyr til Waste Hunts månedlige affaldsjagt.

Du kan læse mere om Waste Hunt her: http://sagerdersamler.dk/waste-hunt/