Holmegaard Boldklub fjerner affald fra bilister

Om aftenen torsdag den 26. juni var 62 hænder bestående af fodbolddrenge, søskende, forældre og bedsteforældre samlet i den lille by Fensmark i Næstved Kommune for at samle affald. Engagementet og fremmødet var stærkt til trods for, at indsamlingsdatoen var blevet ændret med kort varsel. Drengene havde nemlig udmærket sig og vundet deres pulje, så de var kommet op i række 1 og skulle spille kamp på den dag, der var blevet afsat til indsamlingen. Det var en rigtig hyggelig aften, hvor også søskende og bedsteforældre kom for at hjælpe.

7 sække blev fyldt til randen med hovedsageligt småt affald bestående af:

Papir
6-7 dåser og flasker med pant
2 dåser og flasker uden pant
Cigaretskod
Sugerør
Plastikstykker
Reklamer

”Drengene var lidt chokerede over, at folk smider så mange cigaretskod, og blev yderligere overraskede over, at en bil kørte forbi dem og smed affald ud af bilruden, imens de samlede affald. Men de hyggede. Der var god stemning og alle er helt enige om, at naturen på deres rute nu er ”top dollar”.  Vejret var med os – god stemning hele aftenen og samtidig tid til lidt hygge, pjat og armbøjninger som pause.”

Sponsormidlerne på 3000 kr. vil gå som tilskud til fodboldholdets tur til Limone i Italien i efterårsferien.

Holmegaard Boldklub er med sin stiftelse i 1904 en af Danmarks ældste fodboldklubber. I klubben er der fokus på glæde, åbenhed, respekt, fællesskab og kærlighed til FODBOLD. Sammenholdet blandt drengene på holdet er eminent, ligesom at opbakningen til holdet er meget stærk blandt familiemedlemmer og lokale.

Vil du vide mere om Holmegaard Boldklub så se her: http://holmegaardfodbold.dk/