Aalborg Søspejdere fjerner 18 sække affald fra vand og land!

Den 23. juni overøste 16 søspejdere Lindholm fyldplads med kærlighed. Særligt vandkanten havde brug for en oprensning, da den var tæt med byggeaffald, rør, skumgummi og metalstumper, men også inde på stierne var der brug for et stort drys naturomsorg, da der var dåser, flasker, madpapir og andet affald. Det blev til hele 18 sække med affald! Derudover, fandt søspejderne hele 37 dåser og flasker med pantmærke, og kun 4 uden.

”Vi havde en lærerig dag med godt sammenhold og højt humør. Alle syntes, det var en fed aktivitet, og gik op i det med liv og sjæl. Derudover var det fedt at mærke den opbakning, der var fra de forbigående, som kom med anerkendende kommentarer.  Det var en super fed dag, som blev afsluttet med kage og saftevand.”

Aalborg Søspejdere er en særlig gren af spejdersport under Det danske Spejderkorps, som har sin gang på vandet. Medlemmerne lærer at sejle, og tager på togter og ture sammen. Sammenholdet er stærkt og styrkes aktivt igennem sjove aktiviteter til søs. I foreningen er der plads til alle, og med en fælles kærlighed og passion til sejlads, skabes der oplevelser og minder for livet.

Sponsormidlerne på 3000 kr. vil gå til Søspejdernes sommertogt, hvor pengene vil blive brugt til at lave nogle sjove og lærerige aktiviteter for spejderne, store som små.

Vil du vide mere om Aalborg Søspejdere så se her: https://www.aalborgsoespejdere.dk/