FDF i Harridslev lyser sine omgivelser op

Den 23. juni var 9 medlemmer af FDF Harridslev samlet i Støvring i Randers for at værne om naturen. Iklædt gule veste lyste FDF’erne sine omgivelser op i takt med at dåser, cigaretskod og plastik blev fjernet på deres vej. Derudover fandt deltagerne 7 dåser med pant, som nu er landet i pantautomaten.

I FDF går man meget op i dannelse og socialt ansvar, og i flere kredse er affaldsindsamlinger en fast aktivitet, når børn og voksne mødes. I foreningen er der et stærkt sammenhold, som plejes aktivt hver uge igennem aktiviteter for børn, unge og voksne. De rammer som FDF Harridslev tilbyder sine medlemmer, giver en særlig livskvalitet og glæde, som er fælles.

Sponsormidlerne skal gå til lejrtur og ting til foreningen.

Vil du vide mere om FDF Harridslev i Randers, så se her: https://fdf.dk/harridslev/