På affaldsjagt uden hundene

Dansk Politihundeforening Haderslev afdeling samlede d. 29. juni 13 voksne og 7 børn til affaldsindsamling i de grønne områder langs Grønningen i Haderslev.

De fyldte 3 sække med diverse brændbart affald, mange cigaretskod og en enkelt dåse uden pant.

’Det var en fin tur, men vi blev overrasket over, at der ikke var mere affald. Der var dog mange cigaretskod’, fortæller deltagerne.

Haderslev Politihundeforening er primært en konkurrenceforening, men har også plads til motionister der ønsker en lydig hund i det daglige. De har 33 medlemmer, både civile hundeførere og tjenestehundeførere hos politiet. Det er en meget aktiv forening med deltagere ved DM næsten hvert år, og de laver mange opvisninger rundt ved byfester i landsdelen.

Polithundeforeningen mener, at en trænet hund næsten altid er en hund i harmoni med sig selv, da den får afløb for sin energi og instinkter på træningspladsen og ikke i hjemmet. Foreningen har et godt socialt klubliv ved den daglige træning og alle de andre aktiviteter der ellers er i løbet af året.

Sponsorpengene skal i puljen til opførelse af et nyt klubhus.

Her kan du læse mere om politihundeforeningen: http://www.haderslev-politihundeforening.dk/