Dygtige hunde hjælper med at samle affald

Schæferhundeklubben kreds 26 Vestfyn stillede med 14 deltagere, der rengjorde begge sider af vejen mellem Ejby og Gelsted i Middelfart Kommune d. 18. august.

De fyldte 4 sække med affald bl.a.:

  • Cigaretskod
  • Plaststykker
  • Slikpapir
  • Chips poser
  • 24 dåser og flasker med pant
  • 54 dåser og flasker uden pant

’Dejlig hyggelig dag, hvor vi var sammen på en anden måde end vi plejer. Er sikker på at det giver noget til sammenholdet i klubben’, fortæller deltagerne.

Schæferhundeklubben kreds 26 er en klub, hvor det er sjovt og rart at træne, både for hundeejere og hunde. De kan tilbyde mange former for hundetræning. De har et klubhus, hvor de kan gå ind og hygge efter træningen med kaffe, kage og en god evaluering af aftenens træning. Udover almindelig træning afholder de i årets løb kurser med forskellige emner, prøver, kredsmesterskab samt kredsfester. Alle tiltag, som styrker både det faglige niveau og det sociale sammenhold.

Det bedste ved foreningen er, ’at det er en hyggelig lille hundeklub, hvor vi er gode til at hjælpe hinanden og der er plads til alle, uanset ambitioner i forhold til hundetræningen’, fortæller deltagerne.

Sponsorpengene skal gå til vedligehold af foreningens træningsplads.

Her kan du læse mere om schæferhundeklubben: http://www.kreds26-vestfyn.dk/