Nyord er en meget ren ø

Middelalderhaven kunne stille med 8 medlemmer, da der skulle samles affald på Nyord ved Møn i Vordingborg Kommune.  5 km langs kysten, tværs over øen og ved havnen og byen gik deltagerne og fandt bl.a.:

  • Tagpap
  • Plastik
  • Cigaretskod
  • Metal
  • 1 dåse uden pant

’En meget ren ø’, siger deltagerne, der ikke fandt meget affald.

Foreningen og dens havelaug driver Middelalderhaven i Steges historiske centrum. Middelalderhaven indeholder historiske planter, der fokuseres på lokale specielle reliktplanter/levende fortidsminder, men haven byder på bede og afdelinger med mange historiske temaer. Haven er giftfri og tilgængelig for alle, børn sammen med voksne.

Foreningens medlemmer synes samværet giver glæde og indsigt. De samarbejder flot, og driver med hver deres kompetencer en fantastisk have i Stege på Møn.

Her kan du læse mere om Middelalderhaven: http://www.middelalderhaven.dk/