Store og små fra lokal motionsklub rydder op omkring Råhede

Ribe Motion og Bevægelse samlede 12 voksne og 6 børn til affaldsindsamling d. 18. august. Området omkring Råhede i Esbjerg Kommune blev lettet for 5 sække affald, bl.a.:

  • Cigaretpakker
  • Cigaretskodder
  • En kvart motionscykel
  • PVC rør
  • 56 dåser og flasker med pant
  • 4 dåser og flasker uden pant

’Vi havde en rigtig hyggelig dag. Først med rundstykker, indsamling af affald og til sidst hygge med sandwich, frugt og pølsehorn til børnene. Der her været nem kommunikation med Ren Natur og en fin struktur i hele arrangementet, så ingen var i tvivl om, hvad eller hvordan de skulle samle skrald’, fortæller deltagerne.

Ribe Motion og Bevægelse tilbyder medlemmerne forskellige former for kropslig udfoldelse, såsom dans, Zumba, pilates, yoga, afspænding, opstramning og styrketræning. Det er en lille forening med et fantastisk sammenhold, selv om aldersspredningen er stor på de forskellige hold. Alle har det sjovt, mens de får rørt sig.

’Sponsorpengene skal bruges til at lave en dag, hvor vi kan forkæle vores medlemmer, evt. med et foredrag efterfulgt af hygge. Eller måske inviterer vi til hygge en dag efter træning, hvor vi vil sørge for lidt lækkert til ganen’, fortæller deltagerne.

Her kan du læse mere om Ribe Motion og Bevægelse: https://www.facebook.com/RibeMotionogBevaegelse/