Våde spejdere i det grønne

30 spejdere fra DDS 3. Kolding Gruppe samlede d. 17. august affald på et større grønt område syd for Hylkedalsvej i Kolding Kommune.

De fyldte 3 sække med bl.a.:

  • Papir
  • Plast
  • 12 dåser og flasker med pant
  • 40 dåser og flasker uden pant

’Det var en god eftermiddag, hvor vi på trods af vejret hyggede os med indsamlingen. Vi oplevede desværre, at der lå meget affald – især dåser – inde på markerne hos dyrene, som vi ikke kunne nå pga. indhegning. Vi vil helt sikkert deltage igen, hvis vi får muligheden. Affaldsindsamlingen ligger fint i tråd med det, vi i øvrigt laver og står for hos spejderne’, fortæller deltagerne.

Koldingspejderne er en del af Det Danske Spejderkorps – også kendt som de blå spejdere. Som spejder i III. Kolding Gruppe får man en masse spændende oplevelser og har det sjovt. De tager på lejre i området omkring Kolding og nogle gange til udlandet. De forsøger at tilbyde spejderne at komme på spejderlejr så ofte som muligt, fordi de ved at turene er det bedste ved at være spejder. Spejderhuset ligger midt i byen, men der er medlemmer fra hele Kolding og omegn. De har deres egen klatrevæg og kanoer. Der er et hold, der passer, uanset om man er 3 eller 24 år.

Det bedste ved foreningen er friluftsliv, fællesskab og udfordringer for børn, unge og voksne, synes spejderne.

Sponsorpengene skal bruges til indkøb af nye telte til spejderture ud i naturen.

Her kan du læse mere om spejderne i Kolding: https://www.koldingspejderne.dk/