Aktive gymnaster for et rent miljø

Otte aktive gymnaster fra Gymnastikforeningen94 ønsker at bidrage til et rent lokalt miljø, og de tog d. 1. september handling. Der samlede de affald i Dyrekvarteret i Fredericia og fyldte 4 sække med bl.a.:

  • Cigaretskodder
  • Plastikaffald
  • Fyrværkeriaffald (plastikrester)
  • 4 dåser og flasker med pant
  • 16 dåser og flasker uden pant

’Det var rigtig hyggeligt, og det gav mulighed for at man kunne snakke sammen’, fortæller deltagerne. ’Vi snakkede efter turen om, at det virkede som om, at der hvor man selv bor smider man ikke affald, men når man kommer op på en større vej, som er mere offentlig, så er man mere ligeglad.’

Gymnastikforeningen 94 er Fredericias største gymnastikforening, og de har i denne sæson 43 hold med noget for enhver mellem 0 og 100 år. Her kan man vælge mellem fx spring, rytme, familie, yoga, dance, walk eller cirkeltræning. Det er i år 25 år siden gymnastikforeningen startede, og der vil komme en del events i den anledning.

Det bedste ved foreningen er, ’at man aldrig er alene og at der er plads til alle’, fortæller deltagerne.

Sponsorpengene skal gå til nye redskaber.

Her kan du læse mere om G94: https://www.g94.dk