En renere natur efter rytterne kommer forbi

Jelling Sportsrideklub stillede d. 8. september med 12 friske deltagere til indsamling af affald på en 9 km lang rute ved Vork Mark langs Ribevej i Vejle Kommune. Der blev fyldt 12 sække med bl.a.:

  • Emballage fra chokoladebar og slikposer
  • Plastik og pap
  • Cigaretpakker
  • 35 dåser og flasker med pant
  • 143 dåser og flasker uden pant

’Det var en rigtig god oplevelse. God information inden dagen i forhold til sikkerhed osv. Og en rigtig hyggelig dag, hvor vi både hjalp naturen og vores forening’, fortæller deltagerne.

I Jelling Sportsrideklub lærer man at omgås hestene på ridehold, som spænder fra hold, hvor man har en, der trækker hesten ved siden af, til ridning i de højeste klasser. Der er mulighed for at tage ridemærker og få undervisning i hestens røgt og pleje/rideteori. De tilbyder undervisning på såvel egen hest, som på en af klubbens heste.

’Det bedste ved vores forening er vores fællesskab, både omkring hestene, ridningen og socialt. Og at der er plads til alle, og at man hjælper hinanden. Vi har et meget aktivt juniorudvalg, der altid stiller op og hjælper, når der er brug for det, både ved arrangementer og forskellige aktiviteter i klubben. Det er guld værd’, fortæller deltagerne.

Sponsorpengene skal gå til en ny hest (noget af den).

Her kan du læse mere om foreningen: https://www.jellingsportsrideklub.dk/2015/