Rosenlund Volley rammer plet, når affaldet skal i sækken

Den 28. september gjorde 12 koordinationsstærke volleyballspillere en stor indsats for et renere lokalområde, da de i tre grupper støvsugede Skovlunde Bypark for henkastet affald i 7,5 time.

11 sække blev fyldt til randen med:

  • Plastikstumper
  • Cigaretskod
  • Snusposer
  • 20 dåser og flasker med pant
  • 5 dåser og flasker uden pant

Affaldet som volleyball foreningen har samlet er de typer af affald, der ligger mest af i Danmark. Cigaretskod indtager en absolut første plads, når Hold Danmark Rent er ude at tælle affald, ligesom plast fra f.eks. mademballage, slikpapir, cigaretpakker også er meget synligt.

Der er mange årsager til, at det er vigtigt at få fjernet affaldet fra naturen. En årsag er, at det ifølge Hold Danmark Rents undersøgelser, skaber utryghed for mange, fordi det er direkte symbol på ligegyldighed. Derfor er en indsats som denne ikke kun forskelssættende for naturen, men også for glæden i lokalområdet.

Dertil havde medlemmerne i forvejen tænkt på at gøre dagen så hyggelig som mulig og sørget for kage, kaffe og sodavand. Og det er normalt på holdet, da fokus på sammenholdet er noget, som er meget vigtigt i foreningen – også når det gælder om at tjene penge til den kommende volleyball turnering i Polen ved at gøre en indsats for vores alle sammens natur.

Vil du vide mere om volleyball-klubben, så læs endelig mere her: https://www.rosenlund-volley.dk/