Måløv Boldklub U8 gør en forskel for en renere natur

Den 25. august blev Måløv Gågade lyst op som aldrig før, da 25 fodboldelskende børn, trænere og forældre var trukket i gule veste for at samle affald med Ren Natur. Selv fodboldbanerne og Måløv skole blev grundigt støvsuget for affald, selvom det ikke var områder, der var indbefattet af den oprindelige rute. Da medlemmerne fra Måløv Boldklub U8 fik øje på de store mængder affald, der lå der, fjernede de også det, og gjorde dermed en endnu større forskel for et renere nærområde.

De 50 store og små hænder samlede i alt 8 propfyldte sække med affald, som ikke havde ramt skraldespanden. Særligt cigaretskod, smadrede flasker og dåser indtog deres plads i affaldssækkene.

”Det var en rigtig god oplevelse for både børn og voksne.
Drengene på 7 år gik virkelig meget op i det, hvilket var dejligt at se.”

Måløv Boldklub er ikke bare en fodboldklub, på holdet er der et stærkt sammenhold, hvor der dannes vigtige venskaber, kampånd, sammenhold og relationer børn, trænere og forældre imellem. I nutidens samfund er det fællesskab og aktiviteter, som en forening danner ramme om, et direkte modsvar til den ensomhedsfølelse som mange børn/som voksne lider af. Derfor er foreninger som Måløv Boldklub ikke kun kulturbærende i lokalsamfundet, men også en aktiv faktor i at give og opretholde livskvaliteten hos medlemmerne.

Sponsormidlerne, som holdet har tjent, skal bruges på stævner og fællesaktiviteter for U8 drenge holdet.

Vil du læse mere om Måløv Boldklub, så se her: http://www.mb-boldklub.dk/