Ingen sure miner når man danser

25 dansere fra Linedance Frederikshavn-Sindal gik en rute gennem Skagen by, bagom genbrugsstationen og ud til stranden d. 18. august. De fyldte 10-12 sække + det løse med bl.a.:

 • Bleer
 • Bind
 • Plastik
 • Gulvtæppe
 • Jernrør
 • Kanyler
 • Glasskår
 • Papir og pap
 • Cykel
 • Valgplakat
 • 23 dåser og flasker med pant
 • 40 dåser og flasker uden pant

’Vi havde en god dag, men opsamlingen bag ved lossepladsen viste tydeligt, at det enten er ting, som er fløjet over deres hegn, eller folk bare har læsset af. Der var meget stort affald, også noget vi slet ikke kunne få med os’, fortæller deltagerne.

Linedance er en amerikansk folkedans, ofte til country & western musik. Man danser uden partner og kropskontakt – på rækker eller ’lines’. Linedance er en repetering af de samme trin og sekvenser fra start til slut af en melodi. Alle kan få udbytte og glæde af dansen uanset sportslig formåen.

I Linedance Frederikshavn-Sindal er der hold for både begyndere, letøvede og øvede. Der er også et opvisningshold, der gerne kommer ud til arrangementer, sommerfester, firmafester, byfester, fødselsdage osv. De kan også bookes til, at gæsterne kan prøve at danse linedance.

Det bedste ved foreningen er ’glæde og samvær, der er aldrig nogen som er sure når man går til dans, man har et frirum til bare at hygge sig’, fortæller medlemmerne.

Sponsorpengene skal bruges som tidskud til en ny PC eller iPad, da linedancerne er afhængige af at kunne afspille musik.

Her kan du læse mere om foreningen: https://www.linedancefrederikshavn.dk/