FDF i Havdrup fjerner 12 sække affald!

Da sommeren gik på hæld og så småt blev forvandlet til efterår, var 17 voksne og 25 børn fra FDF i Havdrup mødt talstærkt op i naturens tjeneste. Iklædt gule veste og handsker blev Tykmosevej, Ørnesædevej, Skolevej, Kirkegade, Gadekæret, hallen og sportsbanerne i Havdrup støvsuget for affald af FDF’erne. Med hjertet på rette sted og intentionen om at gøre en forskel var det altså meget mere end gule veste, som lyste vejene i Havdrup op denne sensommerdag den 28. august.

At tage ansvar og give kærlighed til det samfund man er en del af, er noget, som er dybt integreret i FDF’s værdier. Derfor lå det lige til højrebenet, at foreningen deltog i en affaldsindsamling i regi af Ren Natur samtidigt med at de kunne tjene sponsormidler til at styrke foreningen.  

FDF’erne fik samlet hele 12 sække med plast, emballage og andet affald. Derudover fjernede de hele 55 dåser og flasker fra naturen, hvoraf 42 var uden pant.  

Udover at gøre noget godt for os alle sammen, naturen og dyrene, så hyggede FDF’erne sig heldigvis også sammen.

”Det var en rigtig hyggelig tur med et fornuftigt formål. Der var overraskende meget “gammelt ” affald, og generelt lå der meget affald langs hovedvejene.”

Sponsormidlerne vil gå til indkøb af nyt båludstyr, så vi kan flere aktiviteter i og med naturen.

FDF står for Frivilligt Drenge- og Pige-Forbund, FDF er en folkekirkelig børne- og ungdomsorganisation. FDF har 25.000 medlemmer i 350 lokale afdelinger fordelt over hele lande.

Vil du vide mere om FDF i Havdrup, så se her: https://fdf.dk/havdrup/