Kreativ klasse gør rent i Andrup

17 unge mennesker fra 8.kl. på Bohrskolens Da Vinci Linje samlede d. 21. september henkastet affald i Andrup i Esbjerg Kommune. De fyldte 5 sække med bl.a.:

  • Plastikposer
  • Byggeaffald
  • 3 flasker og dåser med pant
  • 51 flasker og dåser uden pant

’Det var en super god oplevelse. Velorganiseret fra Ren Naturs side. Det var en overkommelig rute og mængden af affald var også overkommelig. At vi havde skønt vejr gjorde ikke oplevelsen dårligere’, fortæller deltagerne.

Da Bohrskolens 8. kl. fra Da Vinci Linjen skulle finde penge til en udvekslingsrejse, var de kreative og oprettede en forening med det formål at skabe muligheder for at tjene penge til rejsen. De har solgt lodsedler, men også lavet hjemmeservice, hvor de har pudset vinduer, gjort rent og slået græs. Da Vinci Linjen er et tilbud til ambitiøse unge fra 7. – 9. klassetrin, der holder af at lære og har let ved det, men som typisk har underpræsteret. På Da Vinci Linjen tilgodeser de elever, som har brug for personlige såvel som faglige udfordringer og som ønsker at udnytte deres evner fuldt ud.

Det bedste ved foreningen er, at det giver sammenhold at arbejde sammen mod et fælles mål.

Sponsorpengene skal gå til en udvekslingsrejse for klassen. Her i 8. klasse skal de til Holland, og i 9. kl. håber de at kunne besøge deres udvekslingsklasse i Kina.

Her kan du læse mere om Bohrskolens Da Vinci Linjen: http://bohrskolen.esbjergkommune.dk/om-bohrskolen/vitaskolen-bohr.aspx