Hundepark, cykelsti og julebal – alt kan lade sig gøre

9 voksne og 4 børn fra Borgerforeningen for Fårup og omegn samlede affald på Nordre Fælled i Randers d. 31. august. 8 sække blev fyldt med bl.a.:

  • Cigaretskod
  • Plastik
  • Papir
  • Emballage
  • Tomme cigaretpakker
  • 17 flasker og dåser med pant
  • 11 flasker og dåser uden pant

’Super dag med godt vejr og godt humør. Forbavsende lidt affald i forhold til det forventede. Synes det er positivt. Vi blev mødt med smil og thumps up af de forbipasserende. Hele oplevelsen var positiv. Det tog ca. 2 timer. Bagefter spiste vi brød doneret af den lokale bager, og drak vand og sodavand doneret af vores egen SPAR købmand’, fortæller deltagerne.

Da Herman Bang skrev romanen “Ved Vejen” lod han sig inspirere af Fårup og dens indbyggere, bl.a. stationsforstanderen. Borgerforeningen for Fårup og omegn står for forskellige arrangementer og initiativer, lige fra afholdelse af årets julebal til opførelse af cykel- og gangsti ved hjælp af salg af borgeraktier.

Det bedste ved foreningen er ’at den er for hele byen, at det er nemt at komme i dialog med bestyrelsen og at ting kan lade sig gøre. Et stort plus for hele omegnen’, fortæller medlemmerne. ’Sponsorpengene skal bruges som tilskud til vores nyetablerede Hundepark. Det var dyrt at hegne ind så vi har lånt penge til det’.

Her kan du læse mere om foreningen: https://www.faarupogomegn.dk/borgerforeningen/