Hyggeklub med de gladeste tilskuere

Grasshopperne havde samlet 10 deltagere til indsamling af henkastet affald i Øster Tørslev i Randers Kommune d. 1. september. De fyldte3 sække med bl.a.:

  • Cigaretskod
  • Små stykker plastik
  • Rebrester
  • 10 dåser og flasker med pant
  • 15 dåser og flasker uden pant

’Vi tog et forkert sving, en lille omvej på 2 km. På et stykke af ruten var det svært fremkommeligt, i stedet fulgte vi naturstien rundt. Men det var utrolig hyggeligt’, fortæller deltagerne.

Grasshopperne holder til i Langå, og er en alternativ fodboldforening. Der er plads til alle og det sociale er i højsædet. I øjeblikket har Grasshopperne et herre senior fodboldhold, der spiller i serie 5. Der trænes både ude og inde i løbet af året og alle kan være med. Lige meget om man er helt ny eller har spillet fodbold før. Desuden prøver foreningen at være socialt ansvarlig, de hjælper andre så længe ressourcerne rækker. Om det er bussen på plejehjemmet der mangler diesel eller børn i Bosnien, som ikke har noget tøj, så prøver de at hjælpe, så godt de kan.

Det bedste ved foreningen er, at ’der er et rigtigt godt sammenhold både på banen og uden for. Tit og ofte er vi det hold som har flest/gladest tilskuere med, vi er simpelthen en hygge klub. Både når vi vinder og når vi taber’, fortæller medlemmerne.

Sponsorpengene skal bruges til sociale aktiviteter. Måske en fest til jul/nytår eller en tur i det lokale bowlingcenter.

Her kan du læse mere om foreningen: https://langaa.dk/foreningerne/grasshopperne/