Gule spejdere lærer praktiske færdigheder

12 gule spejdere fra Kong Hardeknud Trop samlede henkastet affald ved Trollesminde i Hillerød Kommune d. 22. september. De fyldte 6 sække med bl.a.:

  • Papkopper
  • Cigaretskod
  • Plastik
  • 15 flasker og dåser med pant
  • 20 flasker og dåser uden pant

Der var rigtig meget affald ved skolerne, og mindre langs vejene end vi havde troet’, fortæller deltagerne.

Som gul spejdertrop har Kong Hardeknud Trop fokus på et handlingspræget spejderarbejde gennem fællesskab med fokus på friluftsliv, patruljearbejde og konkurrence. Er man spejder i Kong Hardeknud Trop kan man være sikker på at tilegne sig en masse praktiske færdigheder som håndværk, lejrliv, førstehjælp osv. Alene i Hillerød kommune er der over 450 gule spejdere, hvilket giver store muligheder for at knytte venskaber og skabe et fællesskab, også uden for spejderarbejdet.

Det bedste ved foreningen er ’sammenholdet på tværs af aldersgrupperne, og forældre der bakker op om fælles arrangementer. Men det allerbedste er, at vores spejdere opnår en masse færdigheder, som de kan bruge på alle mulige tidspunkter i livet’, fortæller medlemmerne. 

Sponsorpengene skal bruges som tilskud til den fælles juletur.

Her kan du læse mere om foreningen: https://www.konghardeknudtrop.dk/