Gymnaster på spring

HGI Gymnastik og Trampolin samlede henkastet affald på stier og arealer omkring Jespervej i Hillerød d. 29. september. 3 sække fik de 9 deltagere fyldt med bl.a.:

  • Plastikposer
  • Slikpapir
  • Papirsposer
  • 3 dåser og flasker med pant
  • 1 dåse uden pant

’Det var en rigtig hyggelig tur i naturen. Der var (heldigvis) ikke så meget affald, da vi primært var på stier/grønne områder, hvor der ikke er så meget aktivitet’, fortæller deltagerne.

HGI Gymnastik og trampolin vil fremme interessen for at dyrke gymnastik og spring på stortrampolin på alle niveauer i Hillerød. De udvikler fællesskab og hjælpsomhed, og skaber de bedst mulige fysiske, sociale og administrative rammer i forbindelse med udøvelse af idrætsaktiviteter. Man deltager gerne i den lokale debat om udviklingen af idrætten i Hillerød. Der er hold for forældre og børn, for børn i alle aldre og for voksne +45, i parkour, rytme, spring, stortrampolin og grandprix med konkurrencedeltagelse.

’Det bedste ved vores forening er, at både gymnaster og instruktører er meget engagerede i foreningen og gymnastikken, og vi har derfor et rigtig godt sammenhold på tværs af køn og alder’, fortæller medlemmerne.

Sponsorpengene skal bruges til deltagelse i en gymnastikfestival i Italien sommeren 2020.

Her kan du læse mere om foreningen: https://hgigym.dk/