Håndboldpiger på Skansen

19 håndboldspillere fra Hillerød Håndbold Klub rengjorde det nordlige af Skansen i Hillerød d. 7. september. De fyldte 4 sække med bl.a. restemballage, 15 dåser og flasker med pant og 5 dåser og flasker uden pant.

’Hyggeligt og lærerigt. Pigerne gav udtryk for at de fremover ikke bare ville smide papir på jorden’, fortæller deltagerne.

Hillerød Håndbold Klub er for børn ned til 4 år og op til seniorer. Håndbold er sjov og kammeratskab, men det er også udfordring og fair play, hvor man bliver udfordret både fysisk og mentalt. Håndbold er også klubånd, hvor man kæmper det bedste man kan for sit hold. Man bakker hinanden op og man har en gensidig forpligtelse over for sine holdkammerater, træneren og klubben.

Det bedste ved foreningen er fællesskabet, synes medlemmerne.

Sponsorpengene skal gå til noget social hygge.

Her kan du læse mere om foreningen: http://www.hillerod-hk.dk/