Orienteringsløbere finder vej til affaldet

FIF Hillerød Orientering havde 22 orienteringsløbere på benene d. 28. september, hvor der blev samlet henkastet affald ved Teglgårdssøen i Hillerød Kommune. Hele 19 sække blev fyldt med bl.a. plastik (især emballage), 20 dåser og flasker med pant og 79 flasker og dåser uden pant.

’Det var fint organiseret og let at gå til. Fedt at der var mange med, både helt små og ældre medlemmer af klubben. Vores klub bruger naturen hver eneste uge året rundt, og vi sætter pris på at den er ren. I dag fik vi så mulighed for at yde en indsats og blive mindet om, at vi skal fortsætte med at rydde op efter os, når vi er ude’, fortæller deltagerne.

FIF Hillerød Orientering er sportsklubben for dem der vil dyrke orientering til fods, i løb eller på MTB i skovene omkring Hillerød. De yngste udøvere er ikke en gang startet i skole og de ældste bliver ved til benene ikke kan bære dem i skoven mere – kort sagt er hele familien med i klubben. De har hver uge træninger, hvor man kan komme ud med orienteringskort, løbetræninger i skoven eller styrketræninger inde eller ude afhængigt af årstiden. I weekenderne deltager klubbens medlemmer i konkurrencer landet over, og i ferierne er der orientering rundt i Europa for hele familien.

Det bedste ved foreningen er sporten; oplevelserne i mange forskellige slags natur og vejr, synes medlemmerne.

Sponsorpengene blev brugt på en kagemand til indsamlerholdet, og resten skal bruges på den næste træningstur til at skabe endnu mere holdfællesskab.

Her kan du læse mere om foreningen: https://www.fiforientering.dk/