Hvidovre Kajakklub giver tilbage til naturen

Den 18. august var 17 kyndige kajakroere fra Hvidovre Kajakklub samlet ved Hvidovre Havn, hvor de samlede affald på vand og til lands. Naturen blev forskønnet fra Amager motorvejen til Harrestrup Å, gennem Hvidovre Havn og forbi Bådelauget, hvor medlemmerne, med stort engagement, fyldte 8 skraldesække med

  • Plastikflasker
  • Plastikposer
  • Øldåser
  • Plastikstykker
  • Reb  
  • 50 dåser og flasker.

Alt sammen affald som ikke hører til i naturen – og affald, som gør skade på dyr og vandmiljøer. Derfor har foreningen gjort en stor forskel for det lokale farvand ved at fjerne det. En forskel som de kan være meget stolte af!

Heldigvis havde foreningen også en god dag

”Det var en rigtig god oplevelse, da det er rart at få opsamlet det affald som vi ser når vi ror kajak. Vi blev dog overrasket over hvor meget affald der ligger over og under vandet. Der var stor opbakning i vores klub til indsamlingen.”

Og det er ikke kun ved aktiviteter som denne, at klubben står sammen. Der er nemlig en helt særlig holdånd blandt medlemmerne af foreningen, der tilfører en dyb glæde til, hvad de foretager sig sammen.

”Vi har et fantastisk sammenhold, der bl.a. gør det muligt at samle 17 mennesker til at samle affald ind en regnfuld søndag formiddag.”

Hvad sponsormidlerne skal gå til, bliver besluttet fælles på det næste bestyrelsesmøde.

Vil du vide mere om Hvidovre Kajakklub, så se her: https://www.hvidovrekajakklub.dk/