Shuttlers Badmintonklub gør en forskel for en renere natur!

Den 21. september og 28. september var ikke en almindelig dag i området ved Rebæk Søpark og Hvidovre Hospital. De trafikerede områder kom nemlig under kærlige hænder, da 13 voksne og 8 børn fra Shuttlers Badmintonklub i Hvidovre støvsugede områderne for affald.

Hele 9 sække affald blev fyldt med affald af store og små hænder – og hovedsageligt med:

  • Masser af cigaretskod
  • Papir
  • Plast
  • Metal
  • 21 dåser og flasker, hvoraf 4 var med pant

 Alt sammen affald, der ikke forgår af sig selv. Derfor er det super vigtigt at få det fjernet!

De badmintonskyndige deltagere oplevede, at affaldet lige pludselig blev synligt under indsamlingen:

Det ligner ikke, at der er så beskidt, indtil man kigger nærmere efter affaldet. Vi skal finde en vej, der sørger for, at plast bliver genbrugt eller lander i skraldespanden og IKKE i naturen. Plastik ødelægger alt. De unge er så entusiastiske, de skal bare blive ved med at lære mere om at holde naturen ren i skolen. Det går så godt.

Sponsormidlerne er gået til mad og drikke til alle de foreningsfrivillige, som meldte sig til at samle affald op. Derfor kunne vi lave indsamlingen over 2 gange, så alle fik mad og drikke efter badminton, og inden vi samlede affald, for det duer ikke at samle affald, når man er sulten.

Det bedste ved vores forening er samarbejde og sammenhold. Dette gav sig til udtryk i indsamlingen, da der var virkelig mange, som gerne ville være med til at samle affald med Ren Natur/Hold Danmark Rent”

Vil du vide mere om Shuttlers Badmintonklub i Hvidovre, så se her: https://www.facebook.com/SBKDenmark/