Affaldsindsamling bliver omsat til koncertprojekter

Den 25. august stod sensommersolen højt på himlen og sørgede for, at 6 glade og engagerede medlemmer fra Musik- og Teaterforeningen Fragmentet fik det absolut bedste vejr at samle affald i. Med højt humør spredte de 6 musik- og teaterentusiaster glæde til Lodsparken i Hvidovre, da de støvsugede området for affald.

7 sække blev propfyldte med små stykker affald, hovedsageligt bestående af:

Cigaretskod

Kapsler

Lattergaspatroner

Sølvpapir

5 dåser, 3 uden pant

Foreningen har med deres indsats gjort en stor forskel for natur- og dyrelivet på land og vand ved at fjerne affaldet, da det nu ikke gør skade på landjord eller kan flyve videre ud i vandet. Og særligt er typerne af affald, som foreningen har samlet, vigtige at få fjernet fra naturen, da de ikke er biologisk nedbrydelige. Affaldstyperne bliver nemlig ikke udsat for mikrobakterielle angreb, da de ikke består af organisk nedbrydeligt materiale som f.eks. et æbleskrog.

”Vores oplevelse var positiv. Vi havde valgt en dag, hvor der samtidig blev afholdt triatlon i parken, så der var megen aktivitet, men det var ikke til nogen gene for hverken dem eller os.”

Når medlemmerne fra Musik- og Teaterforeningen Fragmentet ikke samler sig om at tjene sponsormidler på en renere natur, er de dybt engagerede i at lave musik og teater.

”Det bedste ved vores forening er, at vi gennem musik og teater får engagerede unge fra Hvidovre og unge med tilknytning til kommunen. Der er en enorm talentmasse, som bare venter på en lejlighed til at vise, hvad de kan.”

Sponsormidlerne er gået til to koncertprojekter i efteråret.

Vil du vide mere om Musik- og Teaterforeningen Fragmentet, så se her: http://fragmentet.dk/