Dejligt ikke at sælge lodsedler

KFUM Spejderne Skævinge gruppe samlede 6 børn og 2 voksne til affaldsindsamling d. 28. september, hvor de fyldte 5 sække på en rute omkring Uvelse i Hillerød Kommune. De fandt bl.a. plast, glasskår, 3 dåser og flasker med pant og 5 flasker og dåser uden pant.

’Rigtig fin oplevelse, gode ruter, god organisering’, fortæller deltagerne. ’Spejderne var rigtig glade for at få mulighed for at tjene penge på en anden måde end at sælge lodsedler’.

KFUM Spejderne Skævinge gruppe har 5 grupper/grene fra 0. kl. til 9 kl. og derover. Hver gren holder ugemøde, derudover er der lejre og ture for den enkelte gren samt den store gruppetur, hvor alle grene er samlet. Året slutter med sommerlejr, hvor spejderne får afprøvet alle deres praktiske og sociale færdigheder i praksis.

’Som spejdere dyrker vi sammenholdet i patruljen og mellem de forskellige aldersgrupper. Vi opnår personlig udvikling og får store naturoplevelser’, fortæller medlemmerne.

Sponsorpengene på 3000 kr. skal gå til en spejderrejse for trops- og seniorspejderne i sommeren 2020.

Her kan du læse mere om foreningen: http://www.skvsp.dk/