Ridepigernes affaldsindsamling fik stor tilslutning

Fredag den 13. kan være en uhyggelig dag. Men det var det bestemt ikke i Lønstrup fredag den 13. september! For da var Bjergby Ride Klub ude i et vigtigt ærinde på Ren Natur rute 1 i Hjørring Kommune. Klubben havde tidligere på året tilmeldt sig en affaldsindsamling med Ren Natur, fordi de gerne ville være med til at støtte det gode formål lokalt og samtidig få en mulighed for at tjene penge til deres klubaktiviteter.   

Og det blev en rigtig god oplevelse for klubbens medlemmer, som talstærkt mødte op til den fælles aktivitet. Hele 25 glade ryttere greb sække og snappere og gik den godt 4 kilometer lange strækning fra Lønstrup i syd til Skallerup i nord. Dog blev det ikke til så meget affald som forventet. Det var mest flamingo, cigaretskod og havplast der kom i sækkene. Men vigtigt var det også at få området gået igennem og undersøgt for marint affald.

Den indsamlingsansvarlige i klubben Ann Kristine Pedersen siger om dagen: ” Det var en virkelig hyggelig eftermiddag og aften.  Vi blev mange flere end vi havde turdet håbe – hele 25 valgte at bruge en eftermiddag ude i naturen sammen med os. Vi valgte at dele os i to hold, og starte i hver sin ende af ruten. Da vi mødtes på midten, var der et velfortjent hvil, hvor vi kunne nyde indholdet i den goodie bag, SPAR i Skallerup havde været supersøde at sende med os”

De kr. 3000 som klubben har modtaget i sponsorstøtte for deres indsats den 13. september skal anvendes til at forsøde dagligdagen i ride klubben, som har mange aktiviteter at tilbyde.

Læs mere om Bjergby Ride Klub her: http://bjergbyrideklub.dk/