Tilskud til den traditionsrige træningstur

8 foreninger i Hjørring Kommune deltog i Ren Natur i 2019 og en af disse var Tårs/Ugilt Idrætsforening, som skulle sørge for at det bynære rekreative område centralt i Hjørring, Svanelunden og Folkeparken, blev renset for affald og de 15 deltagere gik til opgaven den 5. oktober, bevæbnet med sække, handsker og snappere.      

Det var mest småt affald af plastik og papir, som kom i sækkene, men også et overtræk til en barnevogn og 3 store sorte spande blev bjerget fra området.

Klubbens indsamlingsansvarlige Anders Hjort synes dagen gik godt og at det var en meget meningsfuld fælles indsats: ” Vi havde en hyggelig dag, med godt samvær, og mange rosende ord, fra de forbipasserende mennesker”

I Tårs/Ugilt Idrætsforening er den årlige træningstur til udlandet en stor begivenhed, som mange af klubbens medlemmer glæder sig til. Men det er en stor opgave at skaffe penge til turen og derfor var det en fantastisk mulighed for klubben, at ansøge om deltagelse i Ren Natur, som gav dem en chance for at tjene kr. 3000 i bidrag til deres rejsekasse.

Læs mere om Tårs/Ugilt Idrætsforening og deres tur her: http://www.taars-ugilt-if.dk/