I år bliver Nødebos juletræ med miljøvenlig julestjerne

Nødebo Lokalråd vil gerne være med til at tage et ansvar for byen, og de synes Ren Natur ligger godt i tråd med de projekter, den lokale skole har, hvor de samler skrald mange andre steder også. 14 deltagere samlede d. 29. september 9 sække med affald i Nødebo i Hillerød Kommune. De fandt bl.a.: Meget klart plast, emballage, en stor del skod, flere hjulkapsler, en del net fra fuglekugler, 46 dåser og flasker med pant og 23 flasker og dåser uden pant.

’Foreningen samlede også skrald i marts, hvor vi fyldte to containere, men denne gang var der meget mindre. Dog er det grundet beplantning svært at se det hele. Det gør en kæmpe forskel at komme rundt 1 til 2 gange årligt, og vi får mindre og mindre skrald. Især skod bliver der meget mindre af, det er godt’, fortæller deltagerne.

Nødebo Lokalråd er med til at tage et ansvar for byen. Lokalrådet beskæftiger sig med emner og områder af almen lokal interesse, efter henvendelse fra foreninger, grupper, enkelte borger, eller efter initiativ fra lokalrådet selv. De ønsker at fremme trivsel i Nødebo, og at formidle kontakt mellem borgerne og Hillerød Kommune i sager, der har almen interesse. De ønsker tæt dialog med borgerne, så de kan skabe de bedste rammer for borgere i Nødebo.

Det bedste ved foreningen er, at ’vi sikrer en god udvikling i vores landsby’, fortæller medlemmerne.

Sponsorpengene skal bruges til at købe en miljøvenlig julestjerne til landsbyens juletræ.

Her kan du læse mere om foreningen: https://noedebolokalraad.wixsite.com/hjemmeside