Vi elsker at gøre gode ting for vores by!

Den 31. august, var 15 børn, unge og voksne fra Helsingør Vineyard Børne- og ungdomsforening samlet ved Grønnevang for at skabe et renere nærområde:

Det var nemt at få tilslutning til indsamlingen. Vi har tidligere arrangeret 2 skraldeindsamlinger som alternative gudstjenester i kirken, så alle har prøvet det før. Vi elsker at gøre gode ting for vores by.”

Og det var med den kærlighed til Helsingør, at masser af småt affald røg i skraldesækkene. Her fyldte deltagerne sække med:

  • cigaretskod/pakker/plastik,
  • dåser og flasker
  • plastik i alle afskygninger

”Der var virkelig god stemning, og alle var ivrige efter at samle ind. Det var særlig brugbart med tængerne, som gjorde, at flere syntes, det var sjovt. Der var god tid til at hygge og snakke, nyde naturen og samtidig gøre en god gerning. Vi fik også positive tilkendegivelser af forbipasserende.”

Vineyard er en verdensomspændende kirke-bevægelse, som startede i USA i 70’erne. I Danmark tæller Vineyard nu 8 kirker: København, Roskilde, Odense, Køge, Aarhus, Aalborg, Helsingør og Rønne. I Vineyard deler vi samme trosgrundlag som Folkekirken, og vi er typisk kendetegnet ved et stort engagement i vores lokalsamfund, et inkluderende fællesskab og lovsang.

”Det bedste ved vores forening er, at der er plads til alle uanset, hvem du er.”

Sponsormidlerne skal bruges til at holde fester i foreningen – julefest, fastelavnsfest, sommerfest. Vil du vide mere om foreningen, så se her: http://helsingorvineyard.dk/