Børn passer på verden

FDF Biersted samlede d. 26. september 14 deltagere til indsamling af henkastet affald for Ren Natur på og omkring Saltum Strand i Jammerbugt Kommune. De fyldte 3 affaldssække med bl.a. plastik, flamingo, flasker og dåser.

’Super god oplevelse og inddragende for børnene. Ruten indeholdt ikke meget affald – det var primært på stranden og hovedvejen, vi fandt noget – på de små sommerhusveje var der heldigvis nærmest ingenting’ fortæller deltagerne. ’Børnene tog ved samme lejlighed Verdensmærket til deres FDF-skjorte, som handler om at passe på den verden, vi lever i’.

FDF Biersted har 75 medlemmer, som mødes i sommerhalvåret ved Mosehytten i skoven. De mødes til forskellige aktivitet i og omkring hytten.  De laver bål, bygger med rafter, gøgler og leger i naturen. I vinterhalvåret har de enkeltstående arrangementer fx Julemarked ved Mosehytten, Skøjtedag på CW. Obels plads i Aalborg, Naturdag i marts måned, et skønt sted i Vendsyssel. Dertil kommer lejrture; sommerlejr, aktivlejr, netværkslejr og mange andre oplevelser og udfordringer, som er med til at binde dem sammen.

’Det bedste ved foreningen er, at det giver børnene et frirum til at opleve naturen og være sammen med voksne der har en holdning’, fortæller medlemmerne.

De optjente sponsorpenge skal bruges til at nedsætte egenbetalingen til en kommende stor lejr for børnene.

Her kan du læse mere om foreningen: http://biersted.net/index.php/foreninger/fdf/9-fdf-biersted