En god gerning for naturen

15 løbere fra Gedsted Løbeklub samlede d. 6. september affald på en 8 km lang rute fra Ranum til Trend i Vesthimmerland Kommune.

’Der var overraskende mange cigaretskod og cigaretpakker. Men også en del ting der evt. er fløjet af en trailer i farten, samt madvarer indpakninger, drikkeemballager m.m.’, fortæller deltagerne, der fik fyldt 8 sække med bl.a. 32 dåser og flasker med pant og hele 124 dåser og flasker uden pant. ’Vi havde en hyggelig eftermiddag. Trods blæst og lidt regn, var vejret bedre end det havde været om formiddagen.’

Gedsted Løbeklub har plads til alle, både begyndere, motionister og de mere ambitiøse, som ønsker en mere målrettet træning. Derfor træner de også interval og tempoløb. I Gedsted Løbeklub lægger de også vægt på det sociale samvær og har mange arrangementer i årets løb.

’Løb er selvfølgelig omdrejningspunktet i klubben. Vi vil alle gerne gøre noget godt for vores sundhed og løb er et fantastisk redskab til det. Bonus er at komme ud i naturen, fylde lungerne med frisk luft og mærke årstiderne. Det er skønt at dele oplevelserne med andre, og for nogen er det nemmere at komme afsted, når man har nogen at følges med – og så kan man jo også lige få vendt verdenssituationen’, fortæller medlemmerne om deres forening.

Sponsorpengene skal bruges til sociale arrangementer, der styrker fællesskabet.

Her kan du læse mere om foreningen: https://gedsted-loebeklub.weebly.com/