En ren strand giver penge til legeplads

15 medlemmer af Støtteforeningen Vilsted Friskole samlede d. 30. august affald langs stranden fra Lendrup til Løgstør i Vesthimmerlands Kommune. De fyldte 5 af de grønne affaldssække fra Ren Natur med bl.a.: Fiskenet, fiskenetrester, plastik, 5 dåser og flasker.

’Det var en fantastisk tur langs strandbredden fra Lendrup til Løgstør. Hyggelig stemning, dejligt vejr – 2 pauser undervejs til snacks og frokost’, fortæller deltagerne. ’Vi havde elever med på ruten, og de var og blev meget bevidste om en ren natur. På stranden i Løgstør blev der arbejdet hårdt for at nappe dåser/engangskrus op mellem stenene’.

Støtteforeningen for Vilsted Friskole prøver at hjælpe Vilsted Friskole med tilskud til nogle af skolens ønsker. De har f.eks. tidligere sponsoreret nye Ipads og ydet tilskud til lakering af gulvet i gymnastiksalen, opvaskemaskine og service. Indtægterne komme fra udlejning af bygninger, samt ved salg af medlemsskab til støtteforeningen og udleje af gymnastiksalen til diverse fester.

Det bedste ved foreningen er ’sammenhold/fællesskab – vi arbejder alle mod en endnu bedre Vilsted Friskole’, fortæller medlemmerne.

Der skal laves ny legeplads til skolen, så sponsormidlerne på 3000 kr skal bruges dertil.

Her kan du læse mere om foreningen: http://verdensbedstefriskole.dk/?page_id=119