Livsglæde på landevejen

Sound of Joy er et er et Gospelkor fra Haderslev. Korets 25 medlemmer formidler livsglæde gennem Gospel-musik. De synger til private arrangementer og til gudstjenester i forskellige kirker. De giver også koncert på Hospice og holder en større gratis-koncert i maj og i december, henholdsvis Forårskoncert og Julekoncert på spillestedet Månen i Haderslev.

D. 15. september samlede 10 af korets medlemmer affald med Ren Natur, det foregik langs Årøsund Landevej og ved genbrugspladsen i Haderslev. De fyldte 3 sække med bl.a.: Plastikposer, cigaretskod, bilskrot, sidespejle, papbægre, metal, plastbægre, 3 flasker og dåser med pant og 11 dåser og flasker uden pant.

’Vi delte os i 2 hold – det var sjov og hyggeligt’, fortæller deltagerne.

Det bedste ved deres Gospel-kor er ’sammenhold, sangglæde, livsglæde, imødekommenhed overfor alle’, synes medlemmerne.

Sponsorpengene på 3000 kr vil de bruge til at udvikle og dygtiggøre koret ved at afholde en workshop med Laura Kjærgaard.

Her kan du læse mere om Gospel-koret: http://sound-of-joy.dk/