Store og små gjorde naturen ren

Blære IF samlede affald langs Himmerlandsstien i Års i Vesthimmerlands Kommune d. 22. september. De 13 deltagere fyldte 8 grønne Ren Natur sække med bl.a.: Plastik, cigaretskod, en moppe, et telt, en golfbold, en porcelænstallerken og 51 dåser og glasflasker.

’Vi havde en hyggelig formiddag og fandt nogle sjove ting’, fortæller deltagerne.

I Blære IF kan der dyrkes gymnastik, stolegymnastik, håndbold, krocket, petanque, folkedans, Bugg dans, teater, bold og leg, badminton, Nyt Nyt (aktivitet for de unge), pilates samt svømning. De har klubhus, petanque anlæg, krocketbaner, krolfbane, strandvolley-/håndboldbane, multibane samt en naturlegeplads med 2 bålpladser og shelters. Om vinteren flyttes aktiviteterne til Aars Svømmehal, Hornum Hallen samt Blære Multicenter. Blære IF afholder hvert år i uge 30 idrætsuge med forskellige aktiviteter hele ugen. Desuden har idrætsforeningen en venskabsklub i Norge, som de besøger i ulige år, og får besøg af i lige år.

Det bedste ved foreningen er, at ’vi er en flerstrenget forening, der rummer alle’, synes medlemmerne.

De 3000 kr. i sponsorpenge skal indgå i foreningens samlede økonomi – så de kan holde gang i alle deres sportsgrene.

Her kan du læse mere om foreningen: https://foreningsportalen.vesthimmerland.dk/side.asp?wkid=9958&side=2&mergeid=1&debtorinfoid=30