Flittige spejdere

KFUM Spejderne Felsted kunne mønstre 13 deltagere til indsamling af henkastet affald d. 2. september. En runde på godt 5 km omkring Skarrev i Aabenraa Kommune blev til 10 fyldte sække fra Ren Natur med bl.a.: Metal, plast og 24 dåser og flasker.

’Det var en god dag med både ledere, spejdere og forældre. Der var en god stemning og det var skønt at se børnene samarbejde om at samle affald i naturen. Det der gjorde mest indtryk var, at børnene fik lov til at se, hvilke konsekvenser det har for naturen, at folk smider affald pga. uhensigtsmæssig adfærd. De fandt bl.a. knust porcelæn og spande. Ud over dette var det en god oplevelse at have kontakt til Ren Natur. Det har været en fornøjelse at hjælpe til’, fortæller deltagerne.

Felsted Spejderne er en gruppe på pt. 45 medlemmer, der består af Familiespejder, Bæver Familien, Ulve Flokken, Spejder Troppen og en Senior/Rover Klan. KFUM-spejderne er en kristen organisation og det at være spejder, er en fritidsinteresse, som udfordrer og styrker børn, unge og voksne både fysisk og psykisk. Man styrker loyalitet, åbenhed, hjælpsomhed og at tage lederskab for sit eget og andres liv.

Det bedste ved foreninger ’er følelsen af at have en familie ved siden af familien. Ét stort netværk hvor alle er velkommen og hvor samarbejde er et nøgleord. Spejdernes motto: Sammen rykker vi verden med vilje’, fortæller medlemmerne.

Sponsorpengene skal gå til de store spejderes tur til London i efterårsferien 2019.

Her kan du læse mere om foreningen: http://www.felsted-spejder.dk/