Gode historier udvekslet

Vestjysk Orienteringsklub havde 8 løbere på benene d. 10. september, hvor der blev samlet henkastet affald langs Vegen Å Stien i Holstebro Kommune. Løberne, der er gode til at hygge sig sammen, fik fyldt 2 grønne Ren Natur sække med bl.a.: tomme Slots ølflasker og en hel pose med pantdåser, i alt 16 flasker og dåser med pant, og 29 flasker og dåser uden pant.

’Der var meget lidt affald på stien, men så samlede vi 2 meter på hver side af stien. Det var en hyggelig aften’, fortæller deltagerne.

Vestjysk Orienteringsklub arrangerer hver uge orienteringsløb i Holstebro og omegn. Alle er velkomne til klubbens træningsløb både medlemmer og løbere fra andre klubber.

Det bedste ved foreningen er ’vores sociale sammenhold og herunder den gode tone. Alle snakker med alle, også sådan en aften, får alle snakket med alle og der veksles mange gode historier’, fortæller medlemmerne.

Sponsorpengene skal bruges til en klubaften – for at styrke det sociale i klubben.

Her kan du læse mere om foreningen: http://www.vestjyskorientering.dk/