Sære fund i åen

14 KFUM Spejdere fra Ulfborg gruppe hoppede i kanoerne d. 22. september og 5. oktober for at sejle fra Vandkraftsøen i Holstebro til Bur, hvor de samlede henkastet affald op ad åen undervejs. 5 grønne Ren Natur sække blev fyldt og derudover var der mange sære fund bl.a.:

  • Bord og stol(indendørsmøbler)
  • Chips/slik poser
  • Brandslukker
  • Afspæringskegle til gravearbejde
  • Plast skilte
  • Håndtaske
  • Hynde til hængesofa
  • Fuglehus
  • 15 flasker og dåser

’Super skønne dage til kanoture. Specielt på den første strækning fra Vandkraftsøen og gennem byen blev der samlet rigtig, rigtig meget affald op. Den sidste strækning fra Naur til Bur gav en halv pose, primært pap/plast’, fortæller deltagerne.

KFUM Spejderne Ulfborg holder spejdermøder en gang i ugen, hele skoleåret, hvor de arbejder med mange forskellige ting, som hovedregel er de udendørs hver eneste mødeaften. Som spejder lærer man at være tolerant og hjælpsom over for andre. Der er altid åbent for nye spejdere, børn og voksne. Der arrangeres lejre og weekendture.

Det bedste ved foreningen er at ’vi er spejdere. Vi er ude så meget som muligt, har højt til loftet, og plads til børn med lidt specielle behov’, fortæller medlemmerne.

Sponsorpengene bliver brugt til tilskud til lejrture i 2020, både forårstur og sommerlejr.

Her kan du læse mere om foreningen: https://www.facebook.com/pg/KFUM-Spejderne-Ulfborg-Gruppe-339971032844195/about/