Vindomsuste ryttere

På en blæsende 15. september tog 15 ryttere fra Nørhalne rideklub til Rødhus, hvor de rensede klitter og strand for henkastet affald. 3 sække blev fyldt med bl.a. fiskeudstyr, snor, plastik, cigaretskod og 9 flasker og dåser.

’Vi valgte desværre en dag, hvor det blæste så meget at vandet havde overtaget det meste af stranden og skraldet var blæst ind i klitterne, hvilket gjorde det hele lidt mere besværligt end nødvendigt. Men for foreningen gav det mange grin og et godt socialt samvær for de deltagende’, fortæller rytterne.

Nørhalne rideklub er placeret i hjertet af Nørhalne By.  Her råder klubben over et skønt naturområde med 30x50m springbane, 2 A-dressurbaner og et lille hyggeligt klubhus. Klubben bestræber sig på at være en aktiv klub for alle, hvor der hvert år både arrangeres d-stævner i spring og dressur, ridelejr om sommeren og Sankt Hans aften med borgerforeningen. I vinterhalvåret trækker undervisningen ind i ridehallen på Stald Mellergaard.

’Vi er en lille klub, men har meget aktive stævneryttere, der præsterer på et rigtig højt niveau. Det giver så meget at ride sammen med andre fra sin klub til stævner, så man får sammenhold hele vejen igennem’, fortæller medlemmerne.

Sponsorpengene skal bruges til en ny jævner til rideklubbens baner.

Her kan du læse mere om foreningen: http://www.noerhalnerideklub.dk/