Idrætsforening trodser kulden

IFS Hjørring havde samlet 16 medlemmer til indsamling af henkastet affald omkring Løkken i Hjørring Kommune på en råkold 24. september. 6 grønne Ren Natur sække blev fyldt med bl.a. papir, plasticindpakning og 29 dåser og flasker.

’Vi havde en rigtig hyggelig tur, selvom det var koldt. Generelt en positiv oplevelse at deltage’, fortæller deltagerne.

IFS Hjørring er en idrætsforening drevet af og for mennesker, der har en sindslidelse eller som, i perioder af deres liv, har det psykisk dårligt. De tilbyder en bred vifte af aktiviteter inden for sport og socialt samvær, bl.a. volleyball, badminton, styrketræning, spinning, bordtennis, svømning og Hit Fit. Hvert år holdes sommerfest, julefrokost, forårsfest mm og det er også muligt at deltage i stævner.

’Det bedste er, at vi er en forening hvor der er plads til alle. Vi kan rumme mange forskellige personligheder, og der er plads til at have en dårlig dag’, fortæller medlemmerne.

Sponsormidlerne på 3000 kr. skal anvendes til en tur til Idrætsfestival i Vejle i 2020.

Her kan du læse mere om foreningen: https://www.ifshjoerring.dk/