Hesteelskere på affaldstur

Rebild Sportsrideklub samlede henkastet affald d. 13. oktober på den gamle jernbane, som er lavet om til cykelsti fra Bælum til Solbjerg i Rebild Kommune. De 8 ryttere samlede mest plastik, slikpapir/folie, cigaretskod og flere dåser, der var kørt over af plæneklipper og lå i mange dele.

’Vi havde en rigtig dejlig eftermiddag, børn som voksne, hvor vi fik mange gode snakke om både affald samt at gøre en forskel’, fortæller deltagerne.

På Rebild Sportsrideklub tilbyder de opstaldning, elevskoleundervisning på elevpony/elevhest eller egen pony/hest samt privatundervisning i både dressur og spring. Derudover har de et samarbejde med Rebild Rideterapi.

’Vi har et super godt sammenhold både børn, unge og voksne. I en rideklub bruger man tit 3-5 timer dagligt – og vores klub er alles lille “pusterum” i hverdagen, hvor vi kan koble fra, være sammen med vores “bedste” venner – hestene, samt en masse gode mennesker unge som ældre, som alle deler samme passion og interesse for heste’, fortæller medlemmerne.

Sponsormidlerne på 3000 kr. skal være et tilskud til en ny elevhest, ’så vores mange dygtige elevryttere kan få en ny sød hest at blive dygtigere på, nusse om, lære at have ansvar for et dyr, samt forhåbentligt få lyst til at blive i vores fantastiske sport’, fortæller medlemmerne.

Du kan læse mere om foreningen her: http://www.rebildsportsrideklub.dk/