Løbeben sørger for ren vej

Run For Fun Haverslev IF havde hele 45 løbere på benene til affaldsindsamling d. 12. september langs Løgstørvej i Rebild Kommune. 8 grønne Ren Natur sække blev fyldt med bl.a. papir, pap, cigaretskod, en træplade, et bræt, et stoleryglæn, 70 dåser og flasker med og uden pant.

’Super god oplevelse – medlemmerne syntes det både var nyttigt og en god oplevelse som klub. Kombination af først at løbe ud til et startsted, så gå og samle affald, og så løbe tilbage’, fortæller deltagerne.

I Run For Fun Haverslev IF får man en masse gode løbeoplevelser, og en masse socialt samvær, bl.a. til St. Økssø løbet, sommerafslutningen, juleafslutningen, ture til løb og meget mere. Lørdag den 11/1 2020 kan man løbe hel, halv eller kvart marathon i Haverslev. På alle ruter løber man ind igennem Haverslev Hallen, hvor der samtidig vil foregå forskellige aktiviteter for børn og voksne. Der er bl.a. hoppepude, tarzanbane og øldepoter.

’Det bedste er, at vi er en løbeklub for ALLE. Om man er begynder eller har løbet ultraløb og marathon, så er det sociale stadig MEGET vigtigt. Der er ALTID en instruktør på alle hold, man kommer aldrig til at løbe alene. Vi starter altid vores løbeaften med fælles opvarmning, uanset om man løber 3 km eller 15 km – det er vi sammen om. Efter løb er der altid et glas vand og frugt i klubhuset, hvor alle få en snak inden man kører hjem’, fortæller medlemmerne.

’Vi skal både lave noget sjovt sammen og noget sportsligt – så noget af sponsorbeløbet på 3000 kr. skal bruges til at styrke den sociale del, fx. sunde snacks efter løb, en festlig sammenkomst efter vores efterårsløb. Og noget skal bruges til indkøb af nye markeringsflag, når vi holder løb’.

Her kan du læse mere om foreningen: http://haverslev-if.dk/Haverslev-IF/RUN-FOR-FUN.aspx