Mange dåser og flasker fjernet fra naturen

10 ryttere fra Kongerslev og Omegns Rideklub samlede d. 5. oktober henkastet affald 5 km langs Grynderupvejen i Rebild Kommune. Det blev til 6 fyldte sække med hele 96 dåser og flasker, cigaretskod og cigaretpakker, plastik, papir og en måtte fra en bil.

’God og hyggelig dag for både børn og voksne. Dejligt at rense naturen, og få fjernet de ting, som aldrig forgår af sig selv’, fortæller deltagerne. ’Vi sluttede af i rytterstuen med varme pølsehorn og kakao samt drømmekage, og deltagerne meddelte at de gerne ville være med en anden gang, da det havde været rigtig hyggeligt’.

Kongerslev og Omegns Rideklub tilbyder undervisning i både spring og dressur for alle aldre. Undervisningen foregår på de udendørs baner når vejret er godt ellers rykkes der indenfor.

Det bedste ved foreningen er sammenhold, social hygge med hinanden og hestene. Ingen mobning og altid en god tone, fortæller medlemmerne.

Sponsormidlerne på 3000 kr. skal bruges til en ny låge til ridebanen, så heste/ponyer ikke løber ud under ridningen.

Her kan du læse mere om foreningen: http://www.kongerslevrideklub.dk/