Fodboldpiger tager skraldet

D. 16. maj samlede 10 fodboldpiger og en håndfuld voksne fra Havdrup Fodbold henkastet affald langs stisystemet mellem motorvej og beboelse ved Jersie Strand i Solrød Kommune. Det blev til 4 sække med bl.a.:

  • Cigaretskod
  • Hundelorteposer
  • Lattergaspatroner
  • Tøj
  • Junkfood indpakning
  • Vådservietter
  • Slikpapir
  • gammelt jern
  • plastik

Det mærkeligste fund var en halv skovl og en vandkande.

’Det har været en god oplevelse og pigerne har taget opgaven seriøst. De vil godt gøre det igen’, fortæller deltagerne. ’ Det bedste er fællesskabet og at pigerne tager ejerskab i at holde naturen ren’.

Det er Havdrup Fodbolds mål at alle drenge og piger, unge som gamle kan spille fodbold på et hold, der passer til den enkeltes lyst, evner og ambitioner. For børne- og ungdomshold tilstræbes det, at enhver børne- eller ungdomsspiller i klubben skal have mulighed for gennem boldlege, træning og kampe, at opleve glæden ved at spille fodbold og udvikle sin fodboldmæssige kunnen efter egne ønsker. Fodboldspillets muligheder for at udvikle evnen til samarbejde og kammeratligt samvær er altid grundlaget for klubbens ungdomsarbejde.

Sponsorpengene skal gå til en udlandstur i 2021.