Veteranerne gjorde det igen

I Horsens Orienteringsklub har veteranerne i flere år fjernet affald fra naturen og de gjorde det igen, da 22 deltagere d. 28. maj var ude og samle affald på rute 5 ved Bygholm skov og sø.

”Den bedste oplevelse, var at mødes igen, selv om det hele skete på afstand og i små grupper. Og så glæden ved at holde et område rent hvor vi tilbringer mange timer med vores sport. Skoven er ”legepladsen” for vores sport, så det har altid være vigtigt at fjerne alt affald, og efterlade skoven så fin som mulig”

Det blev til en halv pose fyldt med dåser og flasker og 4 poser med brændbart + en cykel. Cyklen var også det mest mærkelige stykke affald som orienteringsklubben fandt.

Horsens Orienteringsklub løber ikke kun på stierne, men også meget i terrænet, og derfor vil de være kede af at falde i en dåse, flaske eller foliebakke.

” Det dejligt at se at der ikke bliver ved med at være samme mængde affald. Det er dog trist at den største mængde findes på og omkring de små parkeringspladser”

” Det er svært at nævne kun en ting som det bedste ved Horsens Orienteringsklub, men en vigtig ting er at det er en sport for alle aldre og aktivitetsniveauer. Vi mødes ofte 3 generationer, samtidig til træning eller konkurrence, hvor man dyster i den sværhedsgrad og længde man formår, og har efterfølgende stor glæde af det sociale samvær. Alle tager afsted sammen, og kommer hjem sammen”

Selvom det var veteranerne der deltog i indsamlingen, så har de ikke tænkt sig at bruge sponsorpengene selv. Planen er at pengene skal være med til at gøre et jubilæumsløb gratis i anledning  af klubbens 50-års jubilæum.